Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене

Новини

22.04.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Даниела Дашева откри VIII международен турнир по канадска борба „Белоградчик Оупън“. Състезанието е последна квалификация за националния ни отбор, който ще представи България на европейското първенство по канадска борба от 13 до 21 май в Катовице (Полша). Надпреварата е с награден фонд 8000 лв. и се провежда в читалище „Развитие“. Участват над 120 състезатели – мъже, жени и юноши, лява и дясна ръка.

20.04.2017

    Министерството на младежта и спорта подкрепя Националната универсиада 2017, стана ясно на пресконференция, която се проведе в пресклуб „България“. Спортното министерство беше представено от Мария Стефанова, директор на дирекция „Спорт за учащи и спортни училища“. Тя пожела успех и здраве на участниците и организаторите от Асоциация за университетски спорт „Академик“, Тракийски университет и община Стара Загора.

19.04.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева и нейният съветник Емил Костадинов присъстваха на награждаването на медалистите и участниците в представителния отбор на Въоръжените сили на Република България в ІІІ световни зимни военни игри в Сочи (22 – 28 февруари 2017 г.). Нашите спортисти спечелиха пет медала (три сребърни и два бронзови) от най-висшия зимен военен спортен форум, който се организира веднъж на четири години. Българските участници се състезаваха в дисциплините биатлон, ски бягане, ски ориентиране, ски алпийски дисциплини (слалом) и направиха най-успешното си представяне на световни зимни военни игри досега.

Изявления и интервюта

Интервю на проф. Даниела Дашева за брой 14/ 7-13 април 2017, списание „Икономист“

Министър Дашева: Хазартът е най-логичният източник на приходи за спорта

07.04.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева даде интервю пред журналиста Стефан Антонов за списание „Икономист“, в което анализира проблемите на българския спорт и как да бъдат върнати децата в залите за тренировки.

Проектодокументи

Обявления

11.04.2017
10.04.2017

Научно-приложна дейност

Видео

В периода април – декември 2017 Спешъл Олимпикс България ще реализира отново национална кампания ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО сред деца и младежи с и без интелектуални затруднения под патронажа на Министерството на младежта и спорта и Министерството на образованието и науката.

Електронни административни услуги

  • Издаване на лиценз на спортна федерация
  • Издаване на лиценз на национална спортна организация
  • Подновяване на лиценз на спортна федерация
  • Подновяване на лиценз на национална спортна организация

Обществени поръчки
Профил на купувача

Галерия

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2017 Министерство на младежта и спорта