Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Галерия
предишна стр. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 следваща стр.
предишна стр. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 следваща стр.
20.03.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева даде старт на празника „Спортна пролет“, който се организира и провежда от Министерството на младежта и спорта в партньорство с Националната спортна академия „Васил Левски“, студенти-доброволци от НСА и Българската асоциация спорт за учащи. 
    Повече от 1000 ученици от столичните училища и още много деца с родителите си се включиха в събитията на „Спортна пролет“. Шест от спортните обекти на „Национална спортна база“ и „Академика 2011“ отвориха вратите си за всички, които искат да играят волейбол, баскетбол, футбол, да карат кънки и да практикуват конен спорт. Проф. Дашева откри празника в тренировъчната зала на „Арена Армеец“, където се играха баскетболни срещи от областния етап на ученическите игри за София.

10.03.2017

    Съветникът на министъра на младежта и спорта Емил Костадинов връчи наградите на Българска асоциация спорт за учащи (БАСУ) на ученици, учители, деятели и училища за активно участие и високи резултати в ученическия спорт през 2016 г. Церемонията се състоя в „Пресклуб България“, а залата се оказа тясна за всички носители на отличията.

09.03.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева, в присъствието на зам.-кмета на София д-р Тодор Чобанов, Емил Костадинов (неин съветник) и официалните спонсори от Coca-Cola, откри ученическия футболен турнир „Купата на Coca-Cola“ 2017 в спортен комплекс „Царско село“.

05.03.2017

    Шампионът на България по тенис на маса Теодор Александров („Дунав“) получи златния си медал и купата от министъра на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева. Тя изгледа финалните срещи в Държавното републиканско първенство за мъже и жени в НСА и участва в церемонията по награждаването. Проф. Дашева връчи отличията и на шампионите при смесените двойки, при които Теодор Александров отново спечели злато в тандем с Полина Трифонова.

05.03.2017

    Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева награди шампионките в I международен турнир по баскетбол (кадетки) за купа „Ваня Войнова“ в памет на легендарната българска спортистка. Тя връчи златните медали на състезателките от сръбския отбор „Радивой-Карач“, който във финала победи „Славия“ с резултат 71:48. В мача за третото място „Санга“ (Италия) се наложи над „Озона“ (Испания) с 30:21. Четиристранният турнир е част от събитията