Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Новини

Зам.-министър Андонов откри благотворителния тенис турнир “ПИК мастърс”

06.07.2019
KBON7211.JPG KBON7238.JPG KBON7264.JPG KBON7277.JPG

    Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри благотворителния тенис турнир „ПИК мастърс“. Приходите, събрани от провеждането на турнира, се даряват в полза на детската тенис школа на ЦСКА. Сред участниците на турнира са политици, юристи, лекари, предприемачи и др., които също са сред дарителите на събитието. 
    „Всяка подобна проява помага все повече хора да започнат да живеят активно, всеки инвестиран лев в спорт е инвестиция в здравето на нацията“, каза Андонов в своето приветствие. Той поздрави Информационна агенция ПИК за благотворителната им кауза. 
    В спортната надпревара тази година участие взимат рекорден брой участници. 
    До момента от четирите издания на турнира, са дарени над 20 хил. лв., като тази година „ПИК мастърс“ успя да събере и рекорден брой спонсори, които да подпомогнат каузата. Събраните средства ще бъдат обявени публично на закриването на турнира в неделя и предадени на ръководителите на детската школа. 
    На откриването на турнира присъстваха още зам.-кметът по направление „Финанси и стопанска дейност” към Столична община Дончо Барбалов и управителят на Националният тенис център Георги Дончев.

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2019 Министерство на младежта и спорта