Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Новини

Министър Кралев: Пулев, Стоичков и Ганев са явления в спорта

Спортът най-много обединява нацията
08.11.2018
91121301.jpg

    Хора като Кубрат Пулев, Христо Стоичков и Любо Ганев са явления в българския спорт – те са истински лидери. Те знаят какво да правят с победите си - посвещават ги на всички българи и докосват патриотичната нотка в душите на хората. Това каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин“. 
    Кралев бе категоричен, че именно спортът е това, което най-много обединява нацията. По думите му, българските спортисти постигат точно това. Спортният министър подчерта, че България винаги е имало шампиони, които са уникални професионалисти и ще бъдат помнени винаги. 
    Красен Кралев изтъкна, че Кубрат Пулев е показал почит към част от най-известните ни боксьори, които бяха наградени от Кралев преди мача между Кобрата и Хюу Фюри. „Респект към Кубрат, че уважи всички шампиони в бокса преди него“, коментира Кралев. Той заяви, че народът има нужда от победите, които постигат спортистите ни. „Нашите шампиони трябва да се гордеят, че са българи и да посвещават победите си на народа“, каза още Красен Кралев.

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2019 Министерство на младежта и спорта