Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Новини

Приветствие на министър Кралев по повод Международния ден на доброволчеството

05.12.2018

dobrovolchestvo.jpg Kralev_Dobrovolci.jpg
    Скъпи млади хора, 

    За мен е чест и удоволствие да ви поздравя по случай Международния ден на доброволчеството, който се чества на 5 декември в цял свят. 
    Доброволчеството е проява на висока гражданска активност. Доброволчеството възпитава пълноценни личности и оказва влияние върху развитието на позитивни качества у младите хора.
Министерството на младежта и спорта в последните години работи в близко партньорство с неправителствените организации, като така на практика включваме пряко младите хора. Ние финансираме множество проекти, чрез които организациите реализират доброволчески инициативи и виждаме увеличения интерес към доброволчеството. Това ни мотивира да продължим положителната практика от нашето сътрудничество. 
    Благодаря Ви за мотивацията, за активността и отделеното време. Благодаря Ви, че не оставате безучастни към проблемите, които ни заобикалят! Доброволческите инициативи са възможност не само за промяна на общността и нагласите, а възможност да действаш, да участваш в обществените процеси и да бъдеш активен. 
    Вярвам, че доброволчеството учи и на доброта, съпричастност и инициативност. Никога не е късно да станеш доброволец! 
    Бъдете здрави и активни! 
    Честит празник! 

    КРАСЕН КРАЛЕВ 
    МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2019 Министерство на младежта и спорта