Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Новини

Министър Кралев откри шестото издание на тенис турнира “ПИК Мастърс“

20.06.2020
ID__0015.jpeg ID__0061.jpeg ID__0075.jpeg ID__0080.jpeg
ID__0133.jpeg ID__0154.jpeg ID__0187.jpeg ID__0197.jpeg
ID__0265.jpeg ID__0305.jpeg ID__0332.jpeg

    Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри шестото издание на тенис турнира „ПИК Мастърс“, което се провежда под неговия патронаж. В двудневната надпревара на кортовете на Националния тенис център участие взимат изтъкнати професионалисти от различни области на обществения живот в страната – лекари, юристи, политици, бизнесмени и др. 
    “За мен е огромна чест да бъда патрон на поредния турнир “ПИК Мастърс”. След дълга пауза нормалният спортен живот в страната постепенно се завръща и това е едно от първите състезания, които се провеждат в страната. Благодаря на организаторите, които за пореден път събират част от българския елит, за да могат да подпомогнат детския тенис. Огромно благодаря на всички участници в турнира. Знам, че усещането да бъдете на корта Ви е липсвало много през това време, затова Ви пожелавам успех и да се наслаждавате на хубави срещи. За пореден път искам да благодаря на моя приятел Недялко Недялков за организацията и усилията, които полага за подпомагане на българския спорт. Тенисът е един от спортовете, в които феърплейът е на високо ниво, така че съм сигурен, че честната игра ще бъде доминираща в тази надпревара”, заяви министър Кралев по време на откриването. 
    И през тази година входните такси от участниците ще бъдат дарени на детските школи на Националния тенис център и ЦСКА. 24 аматьорски двойки взимат участие в турнира. Те са разделени в седем групи. Победителите ще станат ясни утре. 
    На откриването на турнира присъстваха още директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи ст. комисар Георги Хаджиев и директорът на Национален тенис център Георги Дончев.

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2020 Министерство на младежта и спорта