Обратна връзка |  Версия за хора с увреждания |  Български | English
Търсене в сайта  Търсене
Skip Navigation LinksНачало   Пресцентър   Новини

Министър Кралев се срещна с първата ни ракета в бадминтона Линда Зечири

25.07.2019
IMG_20190725_145733.jpg

    Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с първата ни ракета в бадминтона Линда Зечири и нейната сестра и мениджър Джема. 
    Красен Кралев и сестри Зечири обсъдиха плана за подготовката за предстоящите състезания от международния спортен календар, които носят точки за Олимпиадата в Токио през 2020 г. 
    Основната цел на Линда е да участва в максимелен брой състезания, за да увеличи шанса си за класиране на Игрите. Олимпийският квалификационен цикъл при бадминтона приключва през месец май 2020 година. 
    Състезателката изрази увереност, че ще успее да вземе квота за Игрите и благодари на министър Кралев за съдействието, което оказва през последните години. 
    Българската бадминтонистка е многократна шампионка на България при жените и девойките, като взима участие в Олимпиадата в Рио през 2016 година.

 
Този WEB портал е създаден в рамките на Проект „Модерни практики и иновативно обслужване в сферата на младежкото развитие и спорта”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд”
©2019 Министерство на младежта и спорта